Ka daryti!!!!! kaip ismokti dirbti su arkliais????? mes kiekvienas esam lanke zirgyna ir tik taip ismoke joti
Moderatorius: Maitra
Inesss rašė:sveiki,
beskaitinedama jusu foruma ir svetaine supratau , kad as ne zmogus ir net nezinau kas .... juk as daznai valgau mesa , geriu piena ir valgau jo produktus , ir man liudna , bet turiu pripazinti , kad kai kuriu is ju neatsisakysiu vistiek... manau ,norint buti veganu nepakanka vien geros sirdies , reikia ir lesu , kad nenusilptu organizmas ir gautum visas reikalingas medziagas mesa ir piena reikia pakeisti kitais ,daznai gerokai brangesniais produktais . o tam as lesu neturiu , o ir is bado ar nusilpimo mirti nelabai noriu .
Inesss rašė:
antras dalykas del ko as ne zmugus- pas mane namuose siuo metu auga dvi nuostabios papugeles ir ziurkenas , o ateityje kai bus visos tinkamos salygos ketinu tureti ir suniuka.. jusu ir kitokiu i jusu sveitane panasiu psl deka supratau , kad as esu kazkokia pasaulio klaida ir dar siek tiek su tuo noriu nesutikti. atsiprasau jeigu kam nepatiks mano mintys , bet as nemanau kad galima vardan laisves i gatve ismesti naminius gyvunus ,kuriems reikia zmogaus , o zmogui ju ( taip sakau , nes neviename komentare pastebejau naminius gyvunus vadinamus vergais )..
atsiprasau jeigu kam nepatiks mano mintys , bet as nemanau kad galima vardan laisves i gatve ismesti naminius gyvunus ,kuriems reikia zmogaus , o zmogui ju ( taip sakau , nes neviename komentare pastebejau naminius gyvunus vadinamus vergais )..
Inesss rašė:o ir mesa valgyti nemanau , kad yra didziausia pasaulio beda , nes jeigu zmogus yra veganas tai nereiskia , kad jis geras , o jeigu yra atvirksciai tai nereiskia , kad jis blogas...
Inesss rašė:manau nereiketu taip drastiskai sakyti ,kad vartojanciu mesa zmoniu skrandziuose yra lavoneliu , kad jie ne zmonesn . jeigu as valgau mesa nereiskia , kad propaguoju gyvunu kankinima . juk visais laikais zmones naudojo gyvulines kilmes produktus ir tik tobulejant ir ziaurejant zmogui tu produktu gavimo budai tapo isties ziaurus . gyvuna tapo tik maistu , nors anksciau del to , kad jie pramaitindavo zmogu budavo gerbiami...
Inesss rašė:na o jeigu kalbat apie zirgus tai as dar siandien ketinau savaiciu begyje nuvaziuoti pajodineti ,bet dabar manau kitaip , as maniau , kad zaslai nesukelia zirgams skausmo kuomet netampomos vadeles , bet dabar nieko nzn ... man visai galva susisukus.... o ir noreciau paskatiti jusu nepamirsti to ka sake pats Nevzorovas kad tik 2 proc. sportininku yra sadistai , o kiti nezino ka daro todel nereikia sakyti , kad visi jie blogi , nes taip nera ... as apie ju kankinima suzinaujo taip pat tik visai neseniai kai pradejau dometis , o kiti gal but to nezino , o del to nera blogi ... man pvz. daugelis zirgu mano matytose varzybose neatrode liudni (bet gal tik man taip atrode) , o ir raiteliai aiskiai myli savo zirga ir yra geri zmones. man labai sunku itekiti ,kad tiek zmoniu galetu taip kankinti gyvuna , nebet jie nesuvoktu ka daro , kaip manau ir yra ...todel zirginio sporto sportininkai man nera blogis , gal but tik nesusiprate ...
Inesss rašė:atsiprasau jeigu as visai ne i tema ,bet nezinojau kur prisiglausti todel rasiau cia ... atsiprasau jeigu kam mano mintys nepatinka , bet nesupykciau ,kad ir jus issakytumet savo nuomone apie tokias butybes kaip as ... nu dar manau reiketu pamineti ,kad as ne sportininke ir apskritai niekada gyvenime nesedejau ant zirgo...
Inesss rašė:aciu uz supratima ir prasau epamirsti kas yra zmogaus laisve - tai galimybe laisvai issakyti savo nuomone ,ir isklausyti kitokia
p.s :. as nepalaikau zirgu sporto kaip jau turejote suprasti is mano parasyto teksto , tik nesuprantu ar yra taip blogai auginti gyvuna ir valyti gyvulines kilmes maista? atleiskt uz mano kvailuma ,bet dar esu gana jauna ir tik mokausi gyventi .
Inesss rašė:Irena ačiū jums už gerą atsakymątik norėčiau paminėti , kad aš iš esmės laikau save žmogumi tiesiog kai kartais paskaitinėji įvarius straipsnius apie nežmogiškumą , to nežmogiškumo įžvelgti galima ir savyje
na o jeigu norėsiu jodinėti tuomet pagal galimybes bandysiu joti su kuko kamanomis ,kad nebūtų net menkiausios tikimybes, kad sužeisiu žirgelį
Irena rašė:Žinote, o aš iš vis neskaitau jokių straipsniųStraipsniai yra rašomi su tikslu, ir gerai kai jie sulaiko žmones nuo žiaurumo ir sadizmo, tačiau kai žmogus nėra nei žiaurus nei -----, tai jo nežeidžia tokie straipsnisi, nes jis supranta, kad tai ne jam
![]()
Dėl nežmoniškumo įžvalgų tai tas, kas yra nežmoniškas, savo veiksmais ir žodžiais yra akivaizdus ir dažniausiai netampa žmonišku, nes kai žmogų valdo jo norai, o ne sąžinė, ne gailestingumas, jis niekada nebūna žmoniškas, nes tam reikia keistis, tapti kitokiu, tobulėti...
Tačiau kiekvienam savo kelias ir laimingi tie, kurie eina lengvu, pilnu meilės ir gerumo keliu, nelipant niekam nei ant galvos, nei ant ... nugaros
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias